Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца /снимки/

Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца /снимки/ Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани вчера. Възмутен жител на града изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на агенция BulNews кадри, показващи огромната наглост на шофьор на джип със софийска регистрация.
Снимките са направени вчера по обяд на бул. „Христо Ботев“ пред офиса на „Easy Pay“. На тях се вижда спрян по средата на тротоара „Нисан“. Изглежда шофьорът е бил доста обезпокоен, че ще измине няколко крачки в повече, че е паркирал по този начин. Вместо да спре от другата страна на улицата, както всички останали, наглецът най-безцеремонно качил возилото си на тротоара, препречвайки пътя на пешеходците.
„Това е новият рекордьор по нагло паркиране! Как да стане преминаването през тротоара? До кога ще продължава това безумие“, пита се възмутеният врачанин.
Това е поредното доказателство, че някои шофьори нямат никакво уважение към правилата за движение и не се притесняват, че застрашават с действията си живота на околните.
 
22.09.2018, 09:00 часа
3699 2
Коментари

познавам

22.09.2018, 10:20 часа
руса жена на име Христина Александрова от с.Мраморен е извършителя

грешно

22.09.2018, 10:19 часа
"Вместо да спре от другата страна на улицата, както всички останали," ем че то от другата страна пък е забранено :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha