Ето какъв ще бъде днешният ден според звездите

Ето какъв ще бъде днешният ден според звездите
Овен

Мерете силите си само с равни. Губите време и нерви да доказвате неща на хора, които са много под нивото ви. Променете това.

Телец

Пътуването днес може да има някои препятствия. Не губете контрол над нервите си, а помислете за най-рационалния начин да решите нещата.

Близнаци

Близък човек ще направи изключително мил жест към вас. Не се колебайте да разкриете чувствата си изцяло, ако още не сте го направили.

Рак

Облаците над хоризонта се разсейват. Ще имате много поводи за празнуване, но ще трябва да изчакате подходящ момент, когато имате време за това. 

Лъв

Притесненията, които изпитвате в момента са преувеличени, заради вашата неопитност. Не бързайте да реагирате крайно в тревожна ситуация.

Дева

Помислите ви са чисти, но и постъпките трябва да бъдат в границите на разумното. В противен случай ще ви е трудно да докажете, каквото и да било.

Везни

Налага се да намалите темпото, за да запазите себе си. Има време и за по-високи цели, но то още не е настъпило. 

Скорпион

Желанията ви се доближават до приказките, но не всичко на този свят е приказно, ще трябва да приемете нещата, такива каквито са или да продължите да мечтаете, но сами.

Стрелец

Прошката е нещо, което дава сили. В момента, в който освободите съзнанието си от озлобението ще имате много повече време за себе си.

Козирог

Действията ви през последните дни са правилни и започват да дават първите си резултати. Нямате нужда от почивка, а да продължавате в същата насока.

Водолей

Може да преживеете разочарование от ваш близък човек. Помислете дали не сте се фокусирали прекалено върху себе си. 

Риби

Денят предполага пълно откъсване от реалността. Забравете за рутината и домакинските задължения, имате нужда от малко магия или поне тишина. 

23.09.2018, 08:19 часа
2428 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha