Веселин Марешки: Доган започва да се проявява като олигарх

Веселин Марешки: Доган започва да се проявява като олигарх "Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност. Представете си този човек да застане до министъра на отбраната на САЩ или на Русия. За какво ще си говори с тях – за ракия и македонски наденици ли? Нямаме ли достойни генерали, които да поемат армията", заяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по БТВ.
Каракачанов многократно е наричал „Воля” „патеричката” на ГЕРБ, защото партията на Марешки гласува в подкрепа на управляващите когато Обединените патриоти не го правят. „Ние не сме нито подкрепящи, нито опозиция, защото няма как, ако има лоши решения, да ги подкрепяме”, категоричен е Марешки.
Той коментира, че оценява поведението на Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, които подадоха оставки заради катастрофата край Своге, като морално, но заяви, че не приема поведението на Каракачанов, който продължава да не подава оставка.
Марешки коментира още, че ако е искал, щял да бъде във властта.
„Получавал съм обаждания, в които се е чувало „Трамваят тръгва, последната врата се затваря”, допълни той.
„Ахмед Доган започва да се проявява като олигарх”, смята още лидерът на „Воля” по повод новината, че почетният председател на ДПС е собственик на ТЕЦ Варна. „Той е бизнесмен, който е свързан с политиката”, коментира Марешки и подчерта, че не е имало обществен търг за ТЕЦ-а.
23.09.2018, 12:10 часа
1317 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha