Врачанските ММА бойци с медали от държавно първенство /снимки/

Врачанските ММА бойци с медали от държавно първенство /снимки/ Трима състезатели на врачанския „Боен клуб Сила“ взеха участие на провелото се на 22-23 септември държавно първенство по ММА в столичната зала "София".
На него бойци от 17 клуба се бориха за квоти за престоящото Европейско първенство за възрастовите групи момчета, кадети и юноши, на което България ще е домакин. Надпреварата ще се проведе на 20-21 октомври в "Арена" Шумен. Във възрастовите групи мъже и жени се бориха за квоти за Световно първенство, което ще се проведе в края на годината в Бахрейн.
Цветомир Тодоров след благосклонен за него жребии бе изпратен директно на финала, на който 61 килограмовият юноша на „Боен клуб Сила" се представи блестящо и за 1.40 мин. успя да откаже противника си. Така Тодоров грабна квотата за предстоящият турнир, на което ще се бори за Европейска титла.
Николай Цветков, който е най-младият състезател на „Боен клуб Сила“, също се окичи с златото след две зрелищни срещи, на който се представи блестящо. Това го нарежда на първо място при момчетата в категория до 49 кг. Така и той ще се бори за европейска титла през септември.
Павлин Воденичарски остана на трето място при юношите в категория до 70 кг. В четвъртфиналните срещи той бе надигран по точки от опонента си, но въпреки това ще бъде допуснат до участие на Европейското.
Треньорите на „Боен клуб Сила“ Асен Асенов и Ивайло Русинов са уверени, че техните бойци ще се представят на предстоящото Европейско първенство по същият начин, както в квалификацията.
След кратка почивка състезателите ще започнат нов подготвителен режим, за да се изправят срещу опонентите си в максимално добра форма.
24.09.2018, 18:01 часа
1842 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha