ОФК „Локомотив" /Мездра/ срази „Ботевъ“ /Брусен/ със 7:0, Кръстев и Русинов с отлична игра

ОФК „Локомотив" /Мездра/ срази „Ботевъ“ /Брусен/ със 7:0, Кръстев и Русинов с отлична игра Футболистите на ОФК „Локомотив" /Мездра/ надвиха като домакин тима на „Ботевъ“ /Брусен/ в полуфинален мач за Kупата на Аматьорската футболна лига. Тимът на Христо Коилов бе съставен предимно от юноши.
Срещата започна динамично, с размяна на атаки и на двата отбора. Още в 8-ата минута Браиан Стоянов можеше да открие головата сметка на ОФК „Локомотив" /Мездра/, но ударът му премина близо до десния страничен стълб на вратата на „Ботевъ“.
Пресата на „червено-черните“ се засили и изпоти защитата на бруснени.
В 30-ата минута на срещата Кирил Кръстев проби защитната линия и откри резултата в срещата с точен изстрел от непосредствена близост.
Последваха пропуски на Браиан Стоянов, Кирил Кръстев и Александър Лазаров.
Второто полувреме започна ударно и още в 46-ата минута Кирил Кръстев бе фаулиран в наказателното поле след самостоятелен пробив по дясното крило. Стрелецът на „железничарите“ обаче пропусна от бялата точка.
Пресата на ОФК „Локомотив" /Мездра/ принуди „Ботевъ“-ци да преминат на контра-атаки с извеждащи пасове в дълбочина. Атаките на „Локомотив“ обаче оставяха защитната линия на „Ботевъ“ неподготвена. В една такава атака Павел Атанасов от тима на „Ботевъ“ влезе грубо на набиращия скорост Кръстев и главният съдия на срещата Росен Гановски вдигна директен червен картон на Атанасов. Така бруснени останаха да доиграват срещата с човек по-малко.
В 59-ата минута, след пас на Браиан Стоянов, Кирил Кръстев намери освободения от вратаря на бруснени Иван Тончев ъгъл и отбеляза второто си попадение в срещата.
Резултатът стана класически след точен изстрел на Момчил Манчев от границите на малкия пеналт в 65-ата минута.
Юношеското представяне в редиците на ОФК „Локомотив" /Мездра/ също записа своите имена сред голмайсторите в срещата. Само в рамките на една минута влезлият на мястото на Браиан Стоянов нападател на формацията „Юноши старша възраст“ на „червено-черните“ Веселин Русинов записа два гола, с което покачи актива на „Локо“ до 5:0.
В 80-ата минута Кирил Кръстев направи фамозен рейд по дясното крило, оставяйки след себе си 6 човека от тима на „Ботевъ“, завършвайки с точен изстрел във вратата на гостите.
Финалното попадение дойде 3 минути преди края на редовното време. Капитанът на отбора Марио Иванов прониза с топовен шут Веселин Тончев и оформи крайното 7:0.
За тима на ОФК „Локомотив" /Мездра/ играха: Христо Георгиев, Мирослав Божинов /заменен от Стефан Георгиев в 65-ата минута/, Николай Михайлов, Борислав Йонов, Христо Пaзийски, Марио Иванов, Емил Диловски /46‘ – Момчил Манчев/, Александър Лазаров, /57‘ – Божидар Вътов/, Кирил Кръстев, Боян Данов /46‘ – Росен Крумов/ и Браиан Стоянов /66‘ – Веселин Русинов/.
Финалът на областния етап на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига ще се играе на 17 октомври (сряда), от 16:00 часа, а противник на „червено-черните“ ще бъде отборът на „Огоста“ – Хайредин.
04.10.2018, 15:45 часа
1068 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha