Световен пробив! Инес от Берковица стана втора на "Фотомодел на Вселената 2018" /снимки/

Световен пробив! Инес от Берковица стана втора на "Фотомодел на Вселената 2018" /снимки/ Носителката на титлата “Мис Северозападна България 2015” и Топ модел на "X Model Group" - Инес Петрова от Берковица, извоюва второто място на световния конкурс "Фотомодел на Вселената 2018". България се класира в челната тройка на конкурса в конкуренцията с модели от над 50 държави, съобщи управителят на хитовата агенция Ивайло Йосифов. 
Събитието се проведе в 5 звездния “Amara Sealight elite Hotel” в турския курорт Кушадасъ. Конкурса е собственост на Арменеца Ашот Качатриян и по традиция всяка година се провежда в Турция под патронажа на една от най - известните туристически агенции "Jolly Tour". Подготовката за грандиозния финал започна още средата на септември. След оспорвани 4-ри кръга (Национален костюм, бански, коктейлни рокли и официални тоалети) Инес заслужено бе избрана за един от новите топ фотомодели на вселената. Роклята, с която тя се представи на финала, е дело на дизайнера Стоян Радичев, и с нея красивата ни сънародничка спечели и специалната награда за най-красива официална рокля.
Това не е първият световен форум за красота, на който Инес Петрова представя България. В биографията си тя има множество титли от национална и световна величина, и е представяла България на още 3 световни конкурса, но това е най - голямата победа за нея.
07.10.2018, 12:14 часа
11836 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha