МВР обяви 12 свободни работни места в област Враца

МВР обяви 12 свободни работни места в област Враца Министерството на вътрешните работи обяви конкурс за полицаи в Областната дирекция във Враца, като три от вакантните места са в Районното управление в Козлодуй. Една е вакантната длъжност за старши полицай (водач на патрулен автомобил) и две за старши полицаи. Редови полицаи се търсят и в Сектор „Пътна полиция“, както и в Районните управления в Оряхово, Мездра и Роман.
Кандидатите трябва да имат само българско гражданство; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията; да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Освен това те трябва да не са по-възрастни от 40 години, освен ако не са бивши или настоящи служители на МВР; да имат завършено средно образование; да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и психологична пригодност; да притежават свидетелство за управление на МПС категория „В” или по-висока; да отговарят на медицинските изисквания за работа в МВР.
Документи за кандидатстване се приемат в 20-дневен срок след 5 октомври 2018 г. в Сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ към отдел „Административен” при ОДМВР – Враца, на адрес: Враца, ул. "Поп Косто Буюклийски” № 10. На място се подава заявление за участие в конкурса (по образец) като се посочва само една длъжност, попълнена анкетна карта (по образец). Към тях се прилагат Лична карта; Нотариално заверено копие на диплома за завършено средно образование и всички необходими декларации по образец.
09.10.2018, 11:08 часа
7844 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha