Напрежение! Мотористи нахлуха в кварталите на Русе, където е живял Северин, бият наред

Напрежение! Мотористи нахлуха в кварталите на Русе, където е живял Северин, бият наред Мотористи нахлуха в квартал "Тракцията" в Русе, където е живял убиецът на Виктория Маринова - Северин Красимиров. Над 50 рокери са влезли в района и са се отправили към квартал "Селеметя" тази вечер. И двата квартала се свързват със Северин - на едното място е живял, на другото е гостувал на леля си. 
"Кварталът има 4 входа, а само двама полицаи пазят. Мотористите са извадили дори пистолети", възмути се местен от "Тракцията". Той обясни, че са си извели децата от квартала, тъй като по във Фейсбук ставало страшно, имало невероятни заплахи и те се страхували. 
"Ако мотористите влязат в "Селеметя", живи няма да излязат, никой няма да се остави така. Хората ги е страх. Ние няма да тръгнем да се убиваме, но ако някой тръгне да убива семейството на някого, трябва да си психопат, за да не реагираш. При 50 души влезли в квартала с мотори, не е нормално само двама полицаи да има", отсече той.
В района има пострадал човек, уточнява медията. Има и линейка. Местните търсят закрила, тъй като са притеснени от похода на мотористите в района.
"Единият от мотористите ми хвана и ми счупи телефона, обясни човекът, който седи в линейката. 40 години живея в този квартал и такива работи е нямало тук", каза той. На въпрос на лекарите дали е припадал и какво му е, той обясни, че е паднал, но има само охлузване. Спешните медици ще го хоспитализират, за да му направят пълни изследвания. Самият потърпевш обясни, че всичко му е наред.  Полицията, която е до линейката, засега не дава обяснения. 
По неофициални данни групата мотористи отново се насочва от квартал "Селеметя" към другата печално известна махала на Русе "Тракцията".
Жител на квартала заяви, че се е изнесъл да спи при племенницата си от страх.
"Ние, въпреки че сме роми, не сме виновни. Децата не могат да ходят на училище, аз не мога да ходя на работа, неспокойни сме", категоричен е той.
Децата са евакуирани именно при племенничката му. Ромите са дали сигнал в полицията за опасност и са били изпратени дежурни коли.
"Мотористите ми скочиха и имаше и два джипа и коли, имаха бухалки, тръгнаха с моторите срещу мен, но аз реагирах бързо, натиснах газта и изчезнах", коментира още местният ром.
По думите му нападнатият му съквърталец е бил нападнат пред кръчмата от 20 души на мотори. 
"Дали Бойко Борисов ще вземе някакво отношение, защото ние не сме виновни. Оня е убил някаква жена, а сега страда целият квартал", посочи мъжът. 
11.10.2018, 19:31 часа
4543 1
Коментари

..

11.10.2018, 22:07 часа
Имате имате общо цигани сте не заслужавате спокойствие както ние нямаме от вас сега вие дано никога да нямате и да живеете се под напрежение кога някой ще ви ограби убие изнасили или прибие баба ви и дядови малко ви е всичките сте сган долна
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha