Носител на „Еми“ умря на снимачната площадка на Том Ханкс

Носител на „Еми“ умря на снимачната площадка на Том Ханкс Звуков техник, работещ по новия филм на Том Ханкс „Мистър Роджърс“, загина, след като падна от балкон на снимачната площадка на продукцията. 61-годишният Джеймс Емсуилър е паднал по време на почивка от снимките в Маунт Лебанон, щата Пенсилвания, съобщава „Скай нюз“.
Свидетел разказва, че мъжът бил сам на балкона и пушел цигара, когато му и прилошало и паднал. Според полицията, няма никакви доказателства за насилие. Емсуилър бил откаран в болница, но починал малко след това.
По-късно стана ясно, че Емсуилър е починал от сърдечен удар, съобщава tmz.com. Актьорът Том Ханкс е бил на снимачната площадка по време на инцидента. Медицинска сестра се опитала да помогне на пострадалия, но без резултат. До пристигането на линейката Емсуилър бил напълно поразен от инфаркта.
Професионалистът по звуковите ефекти е носител на награда „Еми“ през 2015 година за работата си в продукцията на HBO „Беси“. Работил е за филмите от поредицата „Отмъститителите“ и „Вината в нашите звезди“.
13.10.2018, 14:35 часа
1043 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha