Сензационно! Британец обяви, че е намерил кабината и опашката на малайзийския самолет-фантом

Сензационно! Британец обяви, че е намерил кабината и опашката на малайзийския самолет-фантом Пилотската кабина и опашката на мистериозно изчезналия самолет Боинг от полето MH370 с логото на Малайзийските авиолинии, са видени в джунглите на Камбоджа. Това твърди непрофесионален разследващ, съобщава „Сън“, цитиран от Блиц.
Търсенето на самолета, който е в неизвестност от 8 март 2014 година, се насочи усилено към джунглите на Камбоджа, след като британецът Йън Уилсън заяви, че го е намерил с помощта на Гугъл Мапс.
Неговия „колега“ Даниел Бойер заяви, че е намерил второ място на разбиване на самолета, на 10 мили от откритите със сателит следи. Сега той твърди, че може да посочи пилотската кабина и опашката на Боинга на кадрите.
Те показват няколко бели обекта, лежащи в гората северозападно от камбоджанската столица Пномпен. Бойер обяви точният размер на една от частите, който се доближава до параметрите на Боинг 777. Това го прави убеден, че е открил самолета-фантом.
Бойер дори твърди, че може да различи червения цвят от логото на Малайзийските авиолинии на друго парче, което смята, че е оппашката.
„Не можех да повярвам, когато го забелязах. Първо можеше да се види кабината, а после и това. Останките определено трябва да се изследват“, каза той пред „Дейли Стар“.
13.10.2018, 16:10 часа
1160 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha