"Видабаскет" стартира с три победи в първа дивизия

"Видабаскет" стартира с три победи в първа дивизия Юношите на "Видабаскет" записаха две победи при първото си участие за сезона на турнир от първа девизия на регион "Рила" в Перник. Възпитаниците на ст. треньора Николай Колев-Шаци се наложиха по категоричен начин и над двата пернишки тима. Победи над "Металург" със 78-27 и "Шампион 2014" с 54-34 точки. За видинския баскетболен тим играха: Цветан Иванов, Деян Емилов, Кирил Низамов, Евгени Михайлов, Стоян Петров, Боби Божков, Александър Илиев, Калоян Николаев, Константин Георгиев и Мартин Петров с треньор Николай Колев.
Момчетата до 14 години на "Видабаскет", водени от Кирчо Цветков, стартираха в шампионата на страната с победа и загуба на турнир от регион "Рила" в Своге. Видинчани се наложиха над домакините от "Спортист 2015" с 46-29 и загубиха от "Миньор 2015" Перник с 41-27 точки.
Вчера започна новото първенство на баскетболната "А" група при мъжете. "Видабаскет" нямаше среща в първия кръг. Видинчани стартират на 21 октомври с домакинство на "Академик" София в зала "Фестивална". 
"И тази година ще сме само с наши момчета, юноши и студенти от родната школа", обясниха от ръководството на клуба.
15.10.2018, 10:10 часа
979 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha