Победа и загуба за ОФК “Локомотив" /Мездра/ в Трета лига

Победа и загуба за ОФК “Локомотив" /Мездра/ в Трета лига ОФК “Локомотив" /Мездра/  разгроми тима на “Левски” 2007 със 7:1 в мач от десетия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига.
Още с началото на срещатата “червено-черните” смазаха надеждите на гостите от Левски за равностойна игра. В осмата минута на мача Браиан Стоянов и Кирил Кръстев направиха чудесна комбинация, завършила с изстрел на Кръстев на сантиметри от горния стълб на вратата на гостите.
В 14-ата минута Илия Илиев преодоля защитата на “Левски” и от непосредствена близост матира вратаря на гостите и откри резултата - 1:0. Осем минути по-късно Браиан Стоянов с техничен изстрел покачи на 2:0.
В 23-ата минута при навлизане на скорост Румен Рангелов бе повален в наказателното поле от защитник на “Левски”. Главният съдия на срещата Ивайло Петров посочи бялата точка. Браиан Стоянов не се поколеба и направи резултата класически.
Седем минути по-късно главният рефер Ивайло Петров отново показа бялата точка, този път - за игра с ръка на футболист на “Левски”. Кирил Кръстев добави още едно попадение в головия си актив и се затвърди като един от топ-реализаторите на ОФК “Локомотив" /Мездра/ - 4:0
Последваха пропуски на Браиан Стоянов и Румен Рангелов.
Две минути преди края на първото полувреме защитникът Камен Каменов изскочи зад гърба на защитата и се разписа за 5:0.
Секунди преди Петров да свири края на първото полувреме футболистите на “Левски” направиха отчаяна атака, в която след шут на Ангел Ангелов топката срещна крак на защитник от “червено-черните” и топката се озова зад гърба на Веселин Цветковски.
Второто полувреме на срещата започна с тотална хегемония в центъра на терена от страна на ОФК “Локомотив" /Мездра/.
В 52-ата минута на срещата младокът Димитър Димитров получи извеждащ пас от Браиан Стоянов и с прецизно насочена топка покачи на 6:1. “Червено-черните” доиграха срещата с 10 души, след като Румен Рангелов получи контузия.
В 88-ата минута капитанът Марио Иванов също записа името си в графата на голмайсторите, пробивайки през трима защитници на “Левски” 2007 и оформяйки крайното 7:1.
В 11-ия кръг на първенството на Северозападната Трета лига футболистите на ОФК “Локомотив" /Мездра/ гостуваха на ОФК “Трявна”. Играчите на Христо Коилов започнаха срещата динамично, с няколко по-остри атаки. Браиан Стоянов шутира на сантиметри от лявата греда, а Румен Рангелов пропусна златна стрелкова възможност. Постепенно футболистите на ОФК “Трявна” установиха контрол в средата на терена и обостриха атаката по двата фланга. Именно при атака по дясното крило, Борислав Стоилов остана сам срещу вратаря на “червено-черните” и от границите на малкия пеналт прониза Цветковски за 1:0.
До почивката двата отбора си разменяха владението на топката, но до гол така и не се стигна.
Втората част на срещата започна с отявлен натиск от футболистите на ОФК “Трявна”. В 54-ата минута Илко Трифонов овладя топката в наказателното поле на “железничарите” и подаде на Александър Дамянов, който покачи резултата в срещата на 2:0.
В 83-ата минута на срещата след пряк свободен удар Николай Банов оформи крайния резултат в срещата - 3:0
15.10.2018, 12:36 часа
962 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha