Внимание! Мълниеносна отрова мори кучета в Монтана

Внимание! Мълниеносна отрова мори кучета в Монтана Отровни примамки убиват улични и домашни кучета в Монтана, научи агенция BulNews.
За проблема алармира млада жена от областния град в социалните мрежи. По думите й трупове на няколко кучета се разлагат в парка към римската крепост в града.
Според хората в района е била разхвърляна отровна храна за бездомните кучета, но там се разхождат свободно и домашни, които също могат да паднат жертва на неизвестния изверг.
По думите на жената отровените кучета били две черни и едно бяло, а преди дни в района е имало и друго умряло куче. Вчера пък е починало и едно домашно куче на 1 година. Според собствениците отровата е била толкова силна, че вътрешностите му са се разяли.
Хората разказват, че отровата се разхвърля най-вероятно вечер в тревните площи. Действието й пък е мълниеносно и поразява за часове четириногите.
Жената и десетки нейни съграждани коментират оживено зловещия начин за решаване на проблема с безстопанствените кучета, измислен от „някой болен мозък“ и „психопат“. Възмутените хора смятат, че отровителят трябва да е някой „малоумник без капка акъл“, защото в района се разхождат освен домашни любимци и невръстни деца. Рискът да пострада някое хлапе не е за пренебрегване и затова монтанчани призовават отровителя да прекрати действията си, преди да е станало късно.
 
16.10.2018, 08:27 часа
4546 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha