Поредна издънка на "Билла": Продават мухлясaли питки във Враца /снимки/

Поредна издънка на "Билла": Продават мухлясaли питки във Враца /снимки/ Потресен врачанин сигнализира за мухлясaли хлебчета в хипермаркет „Билла“ във Враца. За неприятната случка местен мъж съобщи в рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
Вчера врачанинът влязъл в магазина, за да напазарува за обяд. Той решил да вземе пакет питки за бургер. Грабнал ги и тръгнал към касата. Мъжът не огледал добре продукта в магазина, но когато се прибрал вкъщи останал втрещен. 
След като тръгнал да вади покупките си от торбата забелязал, че питките били мухлясали. 
Възмутен мъжът бързо се върнал в магазина и поискал да направи рекламация на продукта. На касата служителите на хипермаркета смутени взели храната и се извинили на клиента.
„Направиха ми рекламация, но не съм сигурен, че са прегледали добре стоката на щадна си и се съмнявам да са изтеглили и другите опаковки от въпросния продукт. Ето защо призовавам врачани да внимават много, когато пазаруват в хипермаркета, за да не се окажат неприятно изненадани“, добавя към сигнала си възмутения мъж. 
Припомняме, че не за първи път жители на Враца алармират за подобни случай на развалени продукти по витрините и щандовете на магазина. 
Наскоро се оказа и че освен с некачествената храна, която си купуват хората, биват опарени и със сметките. Миналия месец клиенти се оплакаха от касиерка, която дублира покупки в сметките и връща по-малко ресто. 
Ето защо все повече врачани остават разочаровани от пазаруването си в „Билла“ и избягват да посещават магазина. Очевидно клонът на веригата във Враца се нуждае от по-добър мениджмът и контрол на отговорните институции. 
 
16.10.2018, 08:31 часа
4845 1
Коментари

Клиент

16.10.2018, 18:27 часа
Като цяло Билата е под всякаква критика. Плодовете и зеленчуците освен че са скъпи, са и ниско качество. По щандовете е бъркотия. Мръсно е. Избягвам вече да пазарувам там!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha