От последните минути: Кола се обърна по таван на Е-79 между Видин и Монтана /снимки/

От последните минути: Кола се обърна по таван на Е-79 между Видин и Монтана /снимки/ Тежка катастрофа е станала на международен път Е-79 между Видин и Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Кола се е преобърнала по таван и е блокирала трафика.
Инцидентът е станал преди минути малко преди Ружинци, до разклона за село Плешивец. Лек автомобил „Мазда 6“ се движел в посока към столицата. По неустановени към момента причини водачът загубил контрол над управлението. Колата се поднесла и се преобърнала по таван на шосето.
Към момента няма данни за пострадали хора. До автомобила има жена, която най-вероятно е шофирала автомобила. Тя няма видими травми.
ПТП-то е станало на прав участък, точно преди десен завой. Пътят на мястото е хубав и няма неравности. Предполагаемата причина за катастрофата е движение с несъобразена скорост.
В момента на мястото на произшествието има екип на полицията. Униформени регулират трафика по натоварения пътен участък. Докато колата бъде изтеглена от платното движението се осъществява пропускателно.
16.10.2018, 11:37 часа
13090 1
Коментари

Богдан

16.10.2018, 13:30 часа
Като го гледам с кви гуми за мъгла е ......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha