Първа победа за "Спартак" /Враца/ от новия сезон на "Волеймания"

Първа победа за "Спартак" /Враца/ от новия сезон на "Волеймания" На 14.10.2018 г. се изигра първата среща за мъжкия отбор на "Спартак" /Враца/ от новия 14-ти сезон на ЛВЛ "Волеймания". Волейболистите от Враца бяха гости на отбора на "Топ Волей" /Пещера/. Началото на първия гейм започна равностойно, но след объркване в редиците на врачани, домакините от Пещера успяха да затворят гейма при 25:17. Във втората част, отборът на "Спартак" се съсредоточи, нанесоха корекции в ротацията си и съумяха да покажат традиционно силната си игра. Вторият гейм приключи с 25:18 в полза на врачани, след много стабилна игра на блок и сервис. Тази тенденция се запази и в другите 2 части, които отборът на Спартак успяха да вземат с резултат 25:22 и 25:23 и съответно победа с 3:1 гейма. Доброто изпълнение на сервис бе ключово за успеха, като успя да разколебае посрещането на противника, което се оказа важна предпоставка за отбелязването на над 15 точкови блокади за врачани. Важно е да отбележим, че всички от отбора се представиха на ниво и показаха класа. Спартак излязоха в състав: Владислав Карталов /кап/, Владимир Влахов, Петър Петров, Станислав Герганов, Калоян Андров, Искрен Иванов и Живко Ленков.
Следващата среща за отбора на Спартак - Враца е на 21.10.18 г. срещу новака в лигата - "Волей Строй" София, в залата на ХТМУ от 13:00 ч.
16.10.2018, 12:00 часа
1618 1
Коментари

Бащицата

16.10.2018, 19:20 часа
Браво,момчета! Вие спасявате мъжкия волейбол в града,макар че сами се финансирате.Вие бяхте същите онези момчета преди години,когато съживихте мъжкия отбор на ВК"Ботев"Враца.Жалко,че просъществувахте толкова кратко време.Успехи занапред!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha