Благотворителна вечер на четенето ще се проведе във Видин

Благотворителна вечер на четенето ще се проведе във Видин Благотворителна вечер на четенето ще се състои във Видин днес. Организатор е местният Интеракт клуб, а събитието цели събиране на средства за инициативата "Бъди човек, дари вечеря на хора в нужда". Доброволци ще четат любими истории и разкази, със специалното участие на Нидал Алгафари, каза президентът на Интеракт клуб Видин Мария Николова.
"Това е един от най-големите ежегодни проекти на Интеракт. Тази година идеята за инициативата е тази, защото човекът, който се занимава с каузата е моя връстничка- Антонина Лозанова, която е и главният организатор за нашата област. Решихме, че ще е много хубаво млади и амбициозни хора да помогнат на един друг млад, инициативен човек. Много ще е разнообразна програмата. Ще има и музикални изпълнения, но допълнението е, че правим проекта съвместно с участието на Нидал Алгафари. Той ще представи една от книгите си. Ще дадем средствата на Антонина, която на 21 декември ще даде хранителните продукти на стари хора в затруднено положение."
Интеракт клуб-Видин е неправителствена, хуманитарна, доброволческа организация за юноши и деца от 12 до 18-годишна възраст. Дейностите на клуба са свързани с обществени прояви, които в частност насърчават и възпитават. Чрез проектите членовете развиват мрежа от приятели, лидерските си умения, учат се да проявяват уважение към другите и разбират цената на усилената работа и личната отговорност. Клубът съществува повече от 5 години и е под ръководството на Ротари клуб-Видин. 
Благотворителната вечер на четенето е от 17:30 ч. в ресторанта над пицария "Класик" във Видин. Входът е 2 лева.
16.10.2018, 15:08 часа
854 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha