Болницата в Монтана получава 200 000 лева

Болницата в Монтана получава 200 000 лева Болницата в Монтана е едно от здравните заведения в страната, което ще получи целево средства за ремонт и оборудване на отделението по хемодиялиза. 
„Все още не е ясна точната сума, но предполагам че тя ще е около 200 000 лева”, съобщи народният представител Дилян Димитров. Средствата ще бъдат използвани за подмяна на водопречистващата система в отделението, допълни депутатът.
Специалното внимание на Министерството на здравеопазването към отделенията по хемодиялиза в Северозапада е заради проблемът с болницата във Видин. Преди 10-ина дни там отделението спря да приема пациенти и се наложи те да бъдат транспортирани до Монтана и Лом. Неотложният ремонт във видинската болница вече е направен, но част от болните заявиха, че предпочитат да се лекуват в Монтана.
16.10.2018, 16:55 часа
3138 1
Коментари

Пецко

16.10.2018, 17:24 часа
по добре да живея в Монтана от колкото във Враца там поне има хора по човечни от назе на тема здравопзазване и гледане на болен човек тук при назе ако не дадеш пари нема те погледнат за жив или умрел ич ги не зор че умираш и за това ще сме много ЗЛЕ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha