Общинското БКС във Враца дава 300 бона за трошки

Общинското БКС във Враца дава 300 бона за трошки Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на три автомобила за нуждите на общинското предприятие БКС, научи агенция BulNews. Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 250 000 лева без включен ДДС или 300 000 лева с ДДС. Общината е заложила сред критериите, че офертите на участниците не трябва да надхвърлят максималния одобрен бюджет на поръчката, като в цената трябва да са включени и всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката в описания вид и обхват в техническата спецификация.
Максималният срок за изпълнение на доставката е до 40 календарни дни, който започва да тече от датата, посочена във възлагателното писмо на възложителя до изпълнителя.
В обществената поръчка е заложено да се закупят „един употребяван специален сметосъбиращ автомобил, тип ротопреса“, „един употребяван мултифункционален автомобил с висока проходимост 4х4 за събиране на зелени отпадъци“ и „един употребяван мултифункционален автомобил, тип самосвал с минимум 4+1 места за събиране на едрогабаритни отпадъци“.
18.10.2018, 08:24 часа
2409 3
Коментари

директор

18.10.2018, 10:14 часа
фирмите които правят улиците от къде са,управниците в общината от къде са ? защо детската градина до билата не е готова а измина октомври месец? защо на детето на клани градината е готова и вижте как е направена?до кога врачани маке ше ни оправя.....

директор

18.10.2018, 10:12 часа
моля,булнюз да провери детските градини в града,които бяха уж ремонтирани това лято кои фирми и от къде ги спечелиха,нашата до билата беше леко боядисана отвътре със сменени инсталации.работещите турски цигани от благоевградско...

Марин Ранчев

18.10.2018, 08:55 часа
Отскоро начело на БКС е човек от Благоевградско, родственик на К.К, Ще закупи боклуци от Вашите пари и всичко и точно, затова бе и борбата дружеството да е на пряко подчинение на "Най-честният" Кмет! Спят всички органи и граждани, а някои броят пари.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha