Училище "Христо Ботев" бе домакин на състезание по ориентиране във Врачанския Балкан

Училище "Христо Ботев" бе домакин на състезание по ориентиране във Врачанския Балкан Средно училище "Христо Ботев" - Враца беше домакин на състезание по туристическо ориентиране. Tо се провежда за трета година в местността Леденика и беше подкрепено от Асоциацията на професионалните география и регионалисти, община Враца и природен парк "Врачански балкан". Включиха се състезатели от Враца, Мездра, Роман, Кюстендил и Благоевград.
Участниците бяха разделени в две възрастови групи 6-7 клас и 9-11 клас. Състезанието включваше 2 км бягане по екопътека, ориентиране по азимут и електронен тест на отделни точки по маршрута.
Училище "Христо Ботев" завоюва 1-во място в малката възрастова група, злато и бронз в голямата възрастова група. Всички състезатели получиха почетни грамоти, много награди и си пожелаха догодина пак да се срещнат във Врачанския балкан за нови предизвикателства.
"Организацията и реализирането на това състезание се дължи на д-р Цветелина Ценова, учител по география в средно училище "Христо Ботев" - Враца. С благодарности и пожелания за нови успехи", казаха от ръководството на школото.
 
18.10.2018, 09:25 часа
1266 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha