Топ журналист избяга от потъващия врачански „Конкурент“, зануляването на вестника е към края си

Топ журналист избяга от потъващия врачански „Конкурент“, зануляването на вестника е към края си Най-добрият спортен журналист във Враца напусна потъващия вестник „Конкурент“, научи агенция BulNews.bg.  След 15 години в него Албена Каменова сложи край на агонията и избяга от изданието. През последните 3-4 години тя няколко пъти си тръгваше и размисляше, но този път решението е било окончателно.
Албена Каменова е откритие на предишния собственик на „Конкурент“ Даниел Бузов, който й дава възможност да се развива в областта на спорта. През изминалите години тя се превърна в един от най-добрите репортери, като пишеше с еднакво старание както за спорта, така и за ставащото в общинските центрове. За това време не е опроверган нито един неин материал, което е сигурен знак за високите стандарти в работата й. 
За съжаление Каменова не издържа на напрежението в редакцията след идването на Георги Александров-Гошо Синдика, като главен редактор. Ежедневните му истерични крясъци и шизофренно поведение по коридорите прогониха голяма част от подчинените му и на практика в изданието има само хора, които нямат представа от истинска журналистика. От големия предишен екип преди смяната на собствеността са останали само уредникът Явор Иванов, разпространителят, шофьор и фотограф Петко Тодоров и редакторът Христина Андреева.
Опитни анализатори многократно алармираха, че славното някога издание умира с всеки изминал ден и кота 0 вече е съвсем близо. На този етап ролята на реаниматор играе кметът на Враца Калин Каменов, който щедро подпомага по всякакъв начин съществуването на „Конкурент“, но това няма да продължи дълго. Напускането на Албена Каменова може би е предпоследният пирон в ковчега на вестника…
19.10.2018, 08:28 часа
9023 2
Коментари

Вбесен гражданин

19.10.2018, 09:41 часа
Затваряй!

Познавач

19.10.2018, 09:10 часа
Албенчето си е тръгнала от Конкурент?! Явно нещата са много зле, щом го е направила.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha