Футболистите на ОФК „Локомтив" /Мездра/ отстъпиха на „Огоста“ /Хайредин/

Футболистите на ОФК „Локомтив" /Мездра/ отстъпиха на „Огоста“ /Хайредин/ ОФК "Локомтив" /Мездра/ пропусна златна възможност и отстъпи на „Огоста“ /Хайредин/ на областния финал за купата на Аматьорската футболна лига с 2:0. Наставникът на „червено-черните“ Христо Коилов заложи на повече юношеско присъствие и остави част от титулярния си състав да почива за срещата срещу “Академик“ – Свищов в неделя.
Още с втората атака домакините от „Огоста“ поведоха в резултата чрез Теодор Валериев. В 3-ата минута нападателят остана над всички след центриране от статично положение и отклони топката с глава зад вратаря на локомотивци Боян Данов.
Мездренчани бързо се върнаха в срещата, но пропуски на Браиан Стоянов и Румен Рангелов не успяха да доведат резултата до равенство.
Коилов бе принуден да извърши смяна още в 18-ата минута на срещата, след като грубата игра на хайрединци доведе до контузия на Алексзандър Петров, на негово място влезе юношата Борислав Йонов.
Въпреки игровото предимство в центъра на терена, „железничарите“ допуснаха още едно попадение във вратата си, този път дело на Пламен Първанов. В 26-ата минута Първанов бе изведен сам зад защитната линия на локомотивци. Стрелецът преодоля излезлия в предни позиции Данов и насочи топката в опразнената от стража на мездренчани врата за 2:0.
До края на първото полувреме тимът на „Огоста“ се беше прибрал плътно в половината си, непозволявайки атаките на мездренчани да завършат с точно попадение.
Втората част на срещата започна с видим превес на гостите. На няколко пъти на косъм от отбелязване на гол бяха Марио Иванов, Браиан Стоянов и Румен Рангелов. Добро впечатление направи младокът Иван Велчев, през който минаваха повечето атаки на мездренчани.
До последният съдийски сигнал така и не се стигна до гол в актива на "Локомтив" /Мездра/.
За състава на „червено-черните играха: Боян Данов, Димитър Димитров (60‘ – Христо Пазийски), Мирослав Божинов, Николай Михайлов, Алекзандър Петров (18‘ – Борислав Йонов), Божидар Ватов (76‘ – Стефан Георгиев), Емил Диковски ( 48‘ - Веселин Янчев), Марио Иванов, Румен Рангелов и Браиан Стоянов.
 
18.10.2018, 16:26 часа
789 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha