Бесни врачани питат: Къде са паветата от ул.“Иванка Ботева“ и алеята до Хижата? /снимки/

Бесни врачани питат: Къде са паветата от ул.“Иванка Ботева“ и алеята до Хижата? /снимки/ В публичното пространство все по-упорито се коментира темата с ремонтите на врачанските улици. При част от тях бяха извадени павета, които бяха заменени от асфалт. По този повод врачани настойчиво започнаха да задават въпроса къде изчезнаха каменните блокчета от ул. „Иванка Ботева“ и от алеята към Хижата, тъй като се ширят разнородни слухове за тяхната съдба. Едни твърдят, че са раздадени на приятели на кмета и вече са наредени на пътеки около къщи и вили, други пък компетентно налагат версията за тяхната продажба на строителни фирми. В редакцията на агенция BulNews постъпиха няколко запитвания по тази чувствителна тема и това доведе до разследване съдбата на паветата.
Оказа се, че на този етап притесненията на хората са безпочвени, тъй като паветата се съхраняват на огромни камари в декоративния общински разсадник край Криводолско шосе. От община Враца оказаха пълно съдействие на екипа на медията ни и по този начин категорично опровергаха слуховете за злоупотреба с каменните късове. От там допълниха, че има категорична заповед на кмета Калин Каменов нито едно паве да не напуска охраняваната територия без неговото съгласие.
Има идея за в бъдеще те да се използват по проекта на общинския съвет „Малки граждански инициативи“, като се раздадат на хората да облагородяват междублоковите пространства. Във всички случаи местната управа смята да вложи каменните късове отново там, където позволяват проектите на бъдещите ремонти на градската инфраструктура.
22.10.2018, 08:30 часа
8586 4
Коментари

някой си

22.10.2018, 20:59 часа
А на тебе кой ти плаща та по цял ден да плещиш дивотии?

някой

22.10.2018, 19:15 часа
Абе кой му плаща на тоя "браво на кмета,оптимист,песимист и т.н."да не би да е тоя дето не носи отговорност за съдържанието? А на НЕГО кой лу му плаща?

гуньо от разсадника

22.10.2018, 10:30 часа
а кой ги пази там,има ли охрана-това не са всички естествено.......

оптимист

22.10.2018, 10:04 часа
какво беснеят, да не са ги купували те. Няма значение къде са - важното е, че оправят улицата. По павета се кара отвратително.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha