Затягат контрола срещу неправилното паркиране в Монтана

Затягат контрола срещу неправилното паркиране в Монтана “Няма да правим компромиси на неправилно спрелите автомобили. В Монтана ще има ред”, категоричен бе кметът Златко Живков. Градоначалникът проведе двучасова среща с ръководството на полицията в града.
Общината подготвя специална наредба, за да може да се използва закупеният преди дни специализиран автомобил за вдигане на неправилно спрели коли. 
“Обединяваме усилията с полицията срещу нарушителите. Компромиси няма да правим”, категоричен бе Живков.
"Ще се опитаме да създадем по-добър ред, така че нека да не се сърдят тези, които ще бъдат засегнати и нека да знаят, че няма недосегаеми, без значение дали са в трабант, или в джип."
Общината е поръчала нови скоби, които да се поставят на нарушителите. До момента 187 собственици на излезли от употреба коли сами са ги премахнали. В списъка  има още толкова, които трябва да освободят тротоарите и зелените тревни площи, подчерта кметът на Монтана.
"Искам да уведомя всички наши съграждани, ако имат подобни моторни превозни средства, час по-скоро да се опитат да реагират, така както смятат за необходимо. След това ще реагираме ние, като бъдат вдигнати и пратени за скрап, като сметката по вдигането и всичко останало тройно ще бъде платена от собствениците."
19.10.2018, 15:40 часа
3278 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha