Раздадоха над 30 000 л. минерална вода в Лом, Добри дол, Сливата и Орсоя /снимки/

Раздадоха над 30 000 л. минерална вода в Лом, Добри дол, Сливата и Орсоя /снимки/ И днес продължава раздаването на питейна вода в Лом. Близо 30 000 литра бяха доставени на града и селата Добри дол, Сливата и Орсоя. Столична община осигури 12 000 литра в бутилки от 1,5 литра,9450 литра раздаде Български червен кръст, 7200 литра дари минерална вода „Ком“, община Криводол – 1000 литра, както и общините Гоце Делчев, Брацигово и Ямбол. Питейната вода се раздава на пунктовете в кв. „Калето“, кв. „Зорница“, кв. „Младост“, кв. „Стадиона“, кв. „Младеново“ (на ул. „Ковачишка“ и на ул. „Софийска“ - центъра),  „Т Маркет“, Общинския пазар,  ул. „Веслец“ №27,  кръстовището на ул. „Вл. Заимов“ и „Добруджа“, кръстовището на ул. „Т. Каблешков“ и ул. „Шишман“, паркинга пред болницата на ул. „Симеон“, в жилищата на бившия захарен завод, в кв.." Моминброд", кв. „Хумата“, ул. „Иван Вазов“ и пред Община Лом. Пунктовете ще се зареждат поетапно с питейна вода след 10:00 часа, която ще се раздава до изчерпване на количествата. На хора с увреждания, самотно живеещи възрастни, крайно бедни и други социално уязвими групи, питейната вода се доставя чрез общинските социални институции.
Водоноските за битови нужди са разположени на 15-те пункта, където се раздава питейната вода. Те ще бъдат на разположение всеки ден до 19.00 ч., до отмяна на бедственото положение.
Кметът Пенка Пенкова благодари за подкрепата и помощта на всички общини, организации, фирми, структури и граждани, оказващи съдействие в преодоляването на водната криза.
20.10.2018, 15:39 часа
1620 1
Коментари

!!!

20.10.2018, 21:02 часа
Леле тия цигани с тая вода ако се изкъпят ше се белнат немож ги позна и се кръстосат с българките и ще настъпи интеграцията. Лошото е че педераса е задал кофти код за разпознаване и ще се наложи да публикувам няколко пъти коментара.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha