Брутален побой за 120 лева: Крадец преби възрастен мъж /снимки/

Брутален побой за 120 лева: Крадец преби възрастен мъж /снимки/ Внук разказа във Facebook как дядо му е бил брутално пребит от крадец рецидивист за 120 лева. Престъплението било извършено в град Славяново. Снимки на травмите на възрастния мъж обиколиха социалните мрежи. Хиляди хора изказаха възмущението си от жестокото деяние. Крадецът вече е заловен от полицията.
“Крадецът се опитал да влезе в къщата. Дядо ми е излязъл и са се сбили. Той си е хвърлил портмонето, в което е имал 120 лв., но преди това е бил зверски пребит“, разказа внукът на Георги Вачев.
Той сподели още, че в момента възрастният мъж е в болница със счупена скула и наранявания по цялото тяло.
“От полицията разбрахме, че извършителят е криминално проявен. Лежал е в затвора за същото деяние и преди. Баща ми всъщност го познава. Крадецът живее през няколко къщи“, каза още синът на дядото.
Той споделил за случилото се в социалните мрежи и благодари на хората за съпричастността.
“Целта на моя пост е да достигне до максимално много хора. Този път искрено се надявам извършителят да си получи заслуженото. Законите са за всички и те трябва да се спазват“, допълни той.
“Тази къща не се охранява при нас и съответно се е случил този инцидент. Има чести набези в домове, в които живеят възрастни хора. Когато хванем крадеца на терен, първо уведомяваме полицията. Предаваме ги с протокол“, обясни Владимир Попов, представител на охранителната фирма в Славяново.
Предстои прокуратурата да реши дали да поиска постоянно задържане за крадеца. В противен случай той ще бъде пуснат на свобода след 72 часа в ареста.
22.10.2018, 09:18 часа
697 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha