"Бдин" победи с 3:0 "Трявна" /снимки/

"Бдин" победи с 3:0 "Трявна" /снимки/ "Бдин" победи с класическото 3:0 "Трявна", но стигна трудно до успеха, който остави отбора на върха в класирането. Гостите си отбелязаха автогол в 61- та минута чрез Христо Минчев, Радослав Байчев удвои в 84- та, а третия гол падна в 94- та минута, като негов автор стана Боби Борисов.
Видинчани изиграха най-слабото си първо полувреме от началото на сезона, като гостите дори можеха да затворят полувремето с гол. Мача започна с далечен удар на Радослав Байчев, който вратарят на гостите отрази. Гостите се бранеха и разчитаха на контраатаки, а видинчани трудно стигаха до ситуации за гол. Милен Петров опита удар в средата на полувремето, но отново стража на гостите Иван Петров спаси. В 35- та минута гол с глава на Иван Макриев бе отменен заради справедливо отсъдена засада. В 42- та минута защитата на видинчани изпусна техничният Васил Андреев, който от точката на дузпата натресе гредата над Ивайло Сайков /Сайков направи страхотни спасявания през втората част и постигна пета поредна суха мрежа/.
Бдинци излязоха преобразени през втората част и започнаха да притискат гостите, но противно на логиката "Трявна" стигнаха първи до голова ситуация. В 50- та минута отново Васил Андреев излезе сам срещу Сайков и би, но стража на домакините спаси със страхотен рефлекс. Натиска на домакините се увеличи и удари на Боби Борисов и Байчев застрашиха вратата на гостите. Старши треньора на "Бдин", Борислав Борисов направи и една смяна в началото на полувремето, като в игра се появи младока Ангел Петров, който внесе свежест в офанзивен план. Логичното се случи в 61- ва минута. Алекс Георгиев направи поредното си остро влизане по крилото и центрира в наказателното поле, а топката бе отклонена във вратата от защитника гостите Христо Минчев за 1:0. Автогола даде увереност на домакините и те продължиха да атакуват, но пък и гостите продължаваха да търсят своите шансове. Денис Николов, Радослав Байчев и Боби Борисов отправиха опасни удари за да се стигне до 84- та минута когато падна вторият гол. Борислав Борисов открадна една топка в центъра и напредна по крилото, като последва прецизен пас към Байчев и той отбеляза за 2:0. В даденото от главният съдия Ивайло Живков четири минутно продължение падна и третият гол. Ситуацията бе идентична с второто попадение, но сега ролите си размениха Байчев и Борисов. Байчев напредна по крилото и намери по земята Борисов, който отбеляза за крайното 3:0.
"Слабо първо полувреме. Това е най-слабото първо полувреме, от както аз водя отбора. Нямам обяснение. Ако очакват гостите сами да паднат много се лъжат. Говорихме на полувремето в съблекалнята. Концентрирани сме и искаме да победим, но не се получава ето така ми казаха. Второто полувреме играхме по- уверено и даде резултат. Излишен жълт картон си изкара Мартин Димитров, който го вади от отбора за следващият мач в Свищов. До края на полусезона ще отсъства Светослав Ангелов, който има скъсан мускул. В Свищов отиваме за победа", коментира старши треньорът на "Бдин" Борислав Борисов.
В оставащите три кръга видинчани имат две гостувания и едно домакинство. На 28 октомври гостуват на "Академик"/Свищов/, на 4 ноември приемат в дерби мача "Янтра"/Габрово/ и на 11 ноември гостуват на "Локомотив"/Мездра/.
22.10.2018, 18:45 часа
726 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha