Тържествата за празника на община Борован започнаха от сутринта

Тържествата за празника на община Борован започнаха от сутринта Тържествата по случай празника на община Борован стартираха още от сутринта. Празничната програма започна с издигането на флаговете на община Борован и Република България от кмета инж. Десислава Тодорова и председателя на общински съвет Иван Костовски, под звуците на националния химн. След  това бе  поднесен венец пред паметника на площада на Борован. Отслужен бе тържествен водосвет за здраве и берекет от протойереи Галин Каменов.
Тържеството продължи на сцената на читалище „Цани Иванов“,  където инж. Тодорова поднесе  своя  поздравителен адрес към жителите и гостите на  село Борован. Богата програма от песни и танци изпълниха хлапета от всички детски градини и училища на територията на общината.
Гостите на сутрешното тържество бяха поканени да присъстват и на празничната вечер, която ще започне в 18 часа в читалище „Цани Иванов“, където ще бъде връчена наградата „Почетен гражданин на Борован“. Ще бъде изнесен празничен концерт на народната певица Галя Асенова, заедно с танцова формация „ЗДРАВИ“ – Sopharma и оркестър JB.
Вечерта ще бъде закрита с пищна фойерверк програма.
 
25.10.2018, 13:53 часа
1179 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha