Журналистка намали бюста си, за да гледат репортажите ѝ, а не в деколтето /снимки/

Журналистка намали бюста си, за да гледат репортажите ѝ, а не в деколтето /снимки/ 24-годишна спортна журналистка от Аржентина взе съдбовно решение за гърдите си, което да извади на показ професионалните ѝ качества. Нати Жота се е подложила на операция за намаляване размера на бюста си, за да отклони вниманието на зрителите от деколтето ѝ, пише британският вестник Mirror.
Младата жена разказва, че дълго време е мечтала за разкошен бюст, защото нейният започнал да се оформя доста по-късно отколкото на нейните съученички.
Но когато мечтата ѝ станала реалност, Жота съжалила.
Тя твърди, че пищният бюст е по-скоро наказание, защото задушавал професионалните ѝ качества. Зрителите гледали право в гърдите ѝ и не обръщали внимание на съдържанието на репортажите, които прави.
Втренчените мъжки погледи обаче, не били единствената причина, която тласнала аржентинката към решението да намали размера на гърдите си. Огромният ѝ бюст станал причина за появата на редица здравословни проблеми. Заради размера и тежестта им журналистката започнала да усеща постоянно напрежение и хронична болка в гърба.
След операцията Жота благодари на своите над милион последователи в Instagram, които подкрепили решението ѝ.
30.10.2018, 15:30 часа
1751 1
Коментари

!!!

30.10.2018, 18:21 часа
Душичка!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha