БСП бойкотира парламента заради Валери Симеонов

БСП бойкотира парламента заради Валери Симеонов Солидаризираме се с искането на майките на деца с увреждания за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и докато не я получим - няма да се регистрираме в Народното събрание. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков за проблемите с кворума, предаде „Фокус“.
„Майките на деца с увреждания още са навън. Тази палатка ни напомня, че не сме свършили работата си. Единственото, което се случи за последните месеци е, че те добавиха още едно свое искане - оставката на Валери Симеонов. Ние не солидаризираме с това искане и няма да се регистрираме в Народното събрание, докато не получим оставката на Валери Симеонов“, каза още Зарков.
Той уточни, че вицепремиерът отговаря и за ДАБЧ, където избухва корупционен скандал. „Твърде много се събра и е време той да отстъпи поста си", допълни заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“.
31.10.2018, 10:54 часа
680 1
Коментари

сада

02.11.2018, 08:15 часа
Бе всичките сте един дол дренки сега сте ЗА за да лапнете вие въдицата .Ама народа е глупав ,че се връзва на приказките.А относно думите му донякъде е прав протестирайте ама не да идете и да хвърлите децата си там да ги гледа некой си!СРАМ!Подигравка
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha