За рождения си ден детска градина в Мездра получи мини футболно игрище

За рождения си ден детска градина в Мездра получи мини футболно игрище Мини футболно игрище бе открито днес в ДГ „Мир“ – Мездра. Теренът е дело на съвместните усилия на община Мездра, Детски футболен клуб „Звездичка“, ръководството на детската градина и родители, а поводът бе рождения ден на детското заведение.
Кметът на община Мездра инж. Генади Събков, регионалният координатор на клуба Юлиян Левашки и директорът Зоя Цветкова прерязаха лентата на новата придобивка.
Зоя Цветкова благодари за добрия жест на президента на ДФК „Звездичка“ Петър Алексиев и изрази своята радост за новоизграденото игрище.  
„Сигурен съм, че ще тук ще изживеете много радостни и щастливи мигове, каза в приветствието си кметът. Ще имате още един повод за много усмивки и страхотно настроение“. Той честити празника на педагозите и децата като им пожела да са усмихнати, лъчезарни и вдъхновени.
Юлиян Левашки изказа благодарности от името на Петър Алексиев и пожела много бъдещи звезди да „изгреят“ от тук.
Поздрав към персонала от името на родителите отправи Цветина Георгиева която пожела да бъдат отговорни, грижовни към децата и да им даряват любов.
Екипирани за спортен празник, малчуганите с нетърпение очакваха да изпробват новата настилка. Първата среща на новото футболно игрище бе между най-верните последователи на „Локо“ Мездра и „Звездичка“.
Детското заведение е първото в Мездра, което провежда занимания по специално изготвена програма на ДФК „Звездичка“ от 2016 г. Треньор на децата е Стоян Стоянов. През 2017 година малчуганите на ДГ „Мир“ спечелиха футболния турнир „Мини шампионска лига“ във възрастовата група до 7 години. ДФК „Звездичка“ провежда тренировки с деца от детски градини и в начален етап на образование.
06.11.2018, 16:06 часа
810 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha