Детска градина "Мир" в Козлодуй посрещна малчугани след 5-месечен ремонт

Детска градина "Мир" в Козлодуй посрещна малчугани след 5-месечен ремонт След 5-месечен ремонт тази сутрин детска градина „Мир“ посрещна възпитаниците си в обновената си сграда. По стара българска традиция децата прекрачиха прага, посрещнати с питка с мед и индивидуални подаръци. Първото ново нещо за тях бяха шкафчетата, закупени със средства на детската градина, за да допълнят обновената обстановка.
Все още тече ремонтът на дворното пространство на детската градина, където се планира изграждането на осем детски площадки с обща площ 1343 кв. метра и тяхното оборудване с подходящи уреди и настилки. Предвидени за ремонт са и двата вътрешни двора на сградата, предназначени за децата от най-малките групи.
Изпълнител на проекта е единственият кандидат по обявената обществена поръчка – пловдивската фирма „Проинвест строй“ ЕООД, предложила цена за изпълнение на дейностите 166 441,80 лева. Припомняме, че за реконструкцията на дворното пространство са предвидени 167 760 лева с ДДС. Крайният срок за приключване на дейностите е през декември, но при влошаване на метеорологичните условия е възможно те временно да бъдат преустановени.
08.11.2018, 16:57 часа
866 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha