Волейболистите на "Град"/Белоградчик/ победиха с 3:2 "Славия" /снимки/

Волейболистите на "Град"/Белоградчик/ победиха с 3:2 "Славия" /снимки/ Волейболистите на "Град"/Белоградчик/ победиха "Славия" с 3:2 гейма (25-21 ; 25-19 ; 24-26 ; 20-25 ; 15-13) в среща от 4 кръг на първенството на волейболната  Висша лига. Това е четвърта поредна победа за белоградчишкия отбор.
Двубоят със софийския клуб протече оспорвано. В първите два гейма „гражданите“ успяха да се наложат над домакините. Но след това допуснаха обрат и „Славия” се върна в двубоя, изравнявайки до 2:2. Момчетата на Христо Христов успяха да се мобилизират и стигнаха до успеха в петия гейм, побеждавайки именития си съперник, макар че двама основни играчи -Мартин Йовчев и Андрей Русков, отсъстваха. 
Победата обаче беше помрачена от грозна случка след края на срещата. Публиката на „белите“, макар и малко и под видимо въздействие на алкохол и опиати, напръска със спрей колите на играчи и привърженици на "Град". Ръководството на гостите заяви, че е изключително възмутено от тази постъпка и ще поиска наказание, защото е „недопустимо за отбор като "Славия" да има такива фенове. Хора, които пушат и пият в залата не са добър пример изобщо-още повече, че по този начин се уронва престижа на един от грандовете в българския спорт“.
В предишните три срещи „Град” завоюва безапелационни победи с по 3:0 гейма срещу волейболните клубове „Ботев”/Ихтиман/, „Спартак 1996”/Плевен/ и „Сливнишки герой”/Сливница/.
11.11.2018, 16:21 часа
647 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha