Вижте 8 начина да улесните получаването на оргазъм

Вижте 8 начина да улесните получаването на оргазъм Достигането до върхова наслада невинаги е лесно, особено за жените. Физически и психологически фактори са в основата на редица пречки, които блокират отпускането и отдаването на сладкото интимно преживяване. Притеснението, натискът от страна на партньора, постоянното мислене за достигането на оргазъм пречи на същинското отпускане и получаване на така желаната силна наслада. Как да успеете да улесните пътя до оргазма?

Настройте се удобно преди да се съблечете
За да добиете повече увереност в тялото си, вземете си душ, поглезете се, след това намалете осветлението. Облечете нещо секси, което да подчертава предимствата на тялото ви и прикрива несъвършенствата.

Не превръщайте оргазма в единствена цел
Когато се фиксирате върху края, пропускате много други сладки моменти от интимната игра. Опитайте се да не мислите за финала, а се отдайте на моментите преди него. Така неусетно ще стигнете до точката на кипене с партньора.

Приемете натрапчивите си мисли
Не давайте възможност на тревожните си мисли да вземат връх над психиката ви и да нарушат насладата ви. Приемете ги и се отпуснете. Оставете мозъка си да се освободи от тях и да се отдаде на мига.

Накарайте партньора си да не ви притиска
Понякога партньорите без да искат оказват натиск върху половинките си без да си дават сметка. Поговорете с него. Обяснете му как се чувствате. Опитайте се и двамата да се настроите на по-бавна вълна. Така ще се насладите един на друг много по-плътно и неусетно ще достигнете до оргазъм.

Съсредоточете се върху дишането
Правилното дишане помага за отпускане на тялото и подхранване на всички тъкани и органи с кислород. Това помага на увеличаване на кръвообращението в гениталиите. Доброто кръвоснабдяване в тази област допринася за по-добрата чувствителност. Освен това дълбокото дишане успокоява, намалява стреса, релаксира и помага за отпускането.

Мастурбирайте
Мастурбирането помага да опознаете себе си и онова, което ви носи наслада. Поработете над това с обучителна цел. Забравете за оргазма. Съсредоточете се в пътя до него. Обърнете внимание кое ви харесва и кое ви помага да достигнете по-бързо и лесно до крайната точка. След това го споделете с партньора си. Не се срамувайте да говорите за това.

Забавете нещата
Бавният ритъм помага за увеличаване на възбудата и очакването. Не бързайте, а отделете повече време на предварителната любовна игра. Това със сигурност ще повиши градусите в спалнята както за вас, така и за партньора ви.

Дайте глас на чувствата си
Не потискайте желанието си да огласите усещанията, които напират във вас. На партньора ви също ще му хареса. Така ще знае дали е на прав път.
12.11.2018, 11:00 часа
1270 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha