Двама са с опасност за живота след масов бой между две семейства

Двама са с опасност за живота след масов бой между две семейства Масов бой между две семейства прати двама души в болница. Те са в тежко състояние и с опасност за живота. За едно денонощие в ареста били задържани трима от побойниците.
Съобщение за боя в село Шейново е получено на 10 ноември  малко след 15:30 часа. Представители на две фамилии се скарали в частен имот, а скандалът прераснал в сбиване.
44-годишен мъж нанесъл множество удари с кол и с крака в областта на главата и тялото на 48-годишна жена. Млад мъж пък го ударил с брадва по главата. В сбиването е пострадал и друг мъж, на 53 години. 
В УМБАЛ-Стара Загора, с опасност за живота, са настанени 48-годишната жена и 44-годишният мъж, които са получили черепно-мозъчни травми, а 53-годишният мъж е настанен в МБАЛ-Казанлък с фрактури на пръст и на дланта на дясната ръка.
За срок до 24 часа в РУ-Казанлък са задържани трима мъже  на възраст от 22 до 28 години, всички от Шейново. За случая са уведомени Окръжна прокуратура-Стара Загора и Районна прокуратура- Казанлък. Работата по случая продължава.
Часове по-късно, в Казанлък, възникнал спор между две жени, който също прераснал в сбиване. Пострадала е едната от побойничките, обслужена е амбулаторно и е изписана за домашно лечение. Другата била разпитана и освободена.
От пресцентъра на полицията информират, че в Стара Загора 37-годишна жена била намушкана с нож в крака от 24-годишен мъж.  Пострадалата е прегледана в ЦСМП-Стара Загора. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа.
 
12.11.2018, 11:56 часа
1461 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha