Мъжете на „Първа Атомна“ загубиха гостуването на „Ботев“ в Луковит с 1:2

Мъжете на „Първа Атомна“ загубиха гостуването на „Ботев“ в Луковит с 1:2 Общински футболен клуб „Първа Атомна“ /Козлодуй/ завърши есенния полусезон в първенството на Северозападната трета лига със загуба 1:2 при гостуването си на „Ботев“ /Луковит/.
Домакините откриха резултата още в самото начало на мача след като Милен Тонев остана сам срещу вратаря и не сбърка за 1:0. Гостите от Козлодуй погледнаха по-сериозно към противниковата врата и бяха близо до изравняването на резултата, но при завършващия удар топката не намери целта при удари на Рони Данчев, Александър Славейков, Десислав Атанасов.
През втората част капитанът Николай Ганчев изпълни пряк свободен удар, при който вратарят отрази лошо топката и при добавката Пламен Валериев беше точен за 1:1. Според страничния съдя той е бил в засада, като решението му беше бурно оспорвано от всички футболисти и треньорския щаб на гостите, но въпреки това голът е бил отменен. В 70 минута домакините стигнаха до второ попадение след контраатака и завършващ удар на Христо Тодоровза 2:0. В последните минути на двубоя Николай Ганчев успя да върне едно попадение с глава за крайното 2:1.
Тази загуба смъкна състава на „Първа Атомна“ на 10 позиция във временното класиране на шампионата с актив от 19 точки и голова разлика /31:26/, след 6 победи, 1 равенство и 8 загуби. Водач в групата с 37 точки е съставът на „Спартак“ /Плевен/, следван от „Янтра“ /Габрово/ с 35 точки и „Бдин 1923“ /Видин/ с 32 точки.
Ето и останалите резултати от последния 15 кръг на Северозападната трета лига:
„Павликени“ /Павликени/ – „Партизан“ /Червен бряг/ – 2:2
„Севлиево“ /Севлиево/ – „Локомотив 1927“ /Дряново/ – 3:0
„Левски“ /Левски/ – „Спартак“ /Плевен/ – 0:2
„Трявна“ /Трявна/ – „Янтра“ /Полски Тръмбеш/- 4:3
„Академик“ /Свищов/ – „Ком“ /Берковица/ – 4:1
„Янтра“ /Габрово/ – „Вихър“ /Славяново/ – 1:1
ОФК „Локомотив“ /Мездра/ – „Бдин 1923“ /Видин/ – 2:1
12.11.2018, 14:00 часа
646 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha