Кети Ценова ще е новият шеф на Кожния център във Враца

Кети Ценова ще е новият шеф на Кожния център във Враца Кети Ценова спечели конкурса за шеф на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца. Дамата стигна до първото място в надпреварата, след като събра най-много точки – 5.50. Кандидатурата й за високата позиция ще бъде одобрена на предстоящото заседание на Общинския съвет.
До конкурс в Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца се стигна, след като преди около месец и половина досегашния началник д-р Магдалена Петкова подаде молба да бъде освободена. Лични причини бяха основният й мотив за оттеглянето от поста. В момента длъжността се заема временно от счетоводителят на кожния център в града под Околчица.
Д-р Кети Ценова бе директор „Медицински дейности” в МБАЛ „Христо Ботев” във Враца по време на управлението на Орлин Цветков. След напускането му от ръководната позиция и назначаването на настоящия изпълнителен директор Евгени Любенов тя напусна мястото във врачанската болница.  
 
12.11.2018, 15:48 часа
2592 1
Коментари

ТДнаНАП-ВеликоТърновоофисВраца

12.11.2018, 20:28 часа
Убийствен избор за управител - Центърът по кожни и венерически заболявания ще бъде обявен в ликвидация три месеца след този избор.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha