Неопитен шофьор не спря на знак „Стоп“ и прати жена в болница

Неопитен шофьор не спря на знак „Стоп“ и прати жена в болница Жена е в болница след катастрофа във Видинско вчера, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал към 19.30 часа на кръстовище в село Капитановци. 20-годишен видинчанин, взел книжка преди едва 3 месеца, на спрял на знак „Стоп“ Лекият му автомобил „Фолксваген Голф“ помел идващата от лявата му страна „Опел Корса“, шофирана от 46-годишна негова съгражданка.
В резултат на удара е пострадала жената. Тя е откарана незабавно във видинската болница, където медиците констатирали мозъчното сътресение. Другият шофьор не е пострадал. Нанесени са обаче материални щети и по двете коли.
И двамата участници в ПТП-то са тествани с дрегер за употреба на алкохол, като пробите им са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.
 
13.11.2018, 10:04 часа
4144 1
Коментари

Пецко

13.11.2018, 12:36 часа
тате ми купи книжката и я сега съм безсмъртен и си карам газарин ДО КОГА ЩЕ БЪДЕ ТОВА СТАВА НА 21 г.И ДА СЕ КАРА ЗА КНИЖКА НЕ СЕГА НА 16,18 г. и после защо има катастрофи от млади джендърчета който се мислят ЗА ГАЗЕТА и малко повечко проверки МОЛЯ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha