Гладни ли сте?! Бистро „Златната рибка“ във Враца ще ви накара да мечтаете

Гладни ли сте?! Бистро „Златната рибка“ във Враца ще ви накара да мечтаете Бистро „Златната рибка“ във Враца е един необикновен рибен ресторант, който може да ви накара да мечтаете. Замислен като заведение, в което се сервират предимно рибно меню, той приятно изненадва клиентите си с разнообразна традиционна българска кухня.
Всеки ден в кухнята се доставят поне 5 вида прясна риба, която се готви по непознат до този момент начин. Само тук в Северозапада можете да хапнете шишче от сьомга, филета от скумрия и треска на изключително приемливи цени. Любителите на екзотичната кухня пък може да опитат жабешки бутчета със страхотни подправки, както и отбрана селекция от вина, бира и безалкохолни напитки.
Бистро „Златната рибка“ е единственият в тази част на страната, в който се предлага наливна гъмза.
През изминалите месеци заведението се превърна в перфектно място за малки компании или семейства с приятели, които търсят уютно и уединено местенце с вкусна кухня. Идеята на собственикът Марио Тончев е да осигури максимален комфорт на гостите си, като е на разположение по всяко време в ресторанта. Така той се старае да задоволи всички техни кулинарни желания, за да се върнат отново.
Бистро „Златната рибка“ се намира на улица „Никола Войводов“ 17 във Враца. За тези, които не могат да го посетят, остава възможността да поръчат любимата си храна онлайн на FoodboX.bg. Така всеки може да получи вкъщи топла и вкусна храна, без да се налага да се лишава от ценното си време.
По повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници бистро „Златната рибка“ подготвя специално меню, с което ще изненада своите клиенти.
15.11.2018, 11:00 часа
7760 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha