Безобразие! Вижте какво откри в салатата си мъж от Монтана /снимки/

Безобразие! Вижте какво откри в салатата си мъж от Монтана /снимки/ Клиент се натъкна на отвратителна находка в ресторант в Монтана, научи агенция BulNews. Той едва не изял огромно парче стъкло, сервирано в салатата му.
Случката се разиграла във вторник в пицария „VMAX“. Потърпевшият монтанчанин седнал да вечеря с приятелката си. Двойката поръчала салата, спагети и други храни, но още на първото ястие се отказали да опитват каквото и да е друго от кухнята. На поредната хапка мъжът сдъвкал нещо твърдо, което буквално го ужасило. Първоначално помислил, че е черупка от яйце, но след като го изплюл на салфетката видял, че салатата му е с бонус стъкло.
Монтанчанинът веднага извикал сервитьорката и й показал нежеланата добавка. Ужасеният мъж заявил, че повече нищо няма да хапне от кухнята им, въпреки че тъкмо били сервирали спагетите на приятелката му. Потърпевшият веднага поискал сметката и се приготвил да си тръгва. Сервитьорката се извинила за случилото се и заявила, че управителят е казал да не плащат нищо.
Жестът обаче не разрешава проблема, защото според монтанчанина стъклото можело да попадне в устата на някое дете, което е можело да го глътне и да стане голяма беля.
Веднага след като се прибрал в дома си мъжът публикувал в социалните мрежи снимки на салатата си и отвратителната добавка. Коментарите под кадрите са повече от показателни за мнението на хората за въпросното заведение. Монтанчани са на мнение, че качеството на храната е под всякаква критика, а хигиената в кухнята е просто потресаваща.
Възмутените клиенти призовават отговорните институции да се самосезират и да направят пълна проверка на въпросното заведение и на други ресторанти, които имат лоша слава в града.
„Явно готвачите ходят на работа само, за да си взимат надницата и не им пука, че хранят хора, а не животни. Докато взимат хора от улицата за готвачи така ще бъде. Ще дават на хората да ядат боклуци, за да печели работодателя. Жалко много жалко…“, коментира жена от готварския бранш. Доставчик на ресторантите в града пък е категоричен, че ако хората знаят какво ядат в голяма част от ресторантите ще намразят храната изобщо.
15.11.2018, 08:32 часа
7783 1
Коментари

е що така бе

15.11.2018, 16:30 часа
Ами яжте си вкъщи бе!Като знаете какво е нивото в "заведенията".
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha