Апел: 9-годишният Самуил се нуждае спешно от помощ, за да проходи

Апел: 9-годишният Самуил се нуждае спешно от помощ, за да проходи 9 годишно момче се нуждае спешно от помощ, за да проходи. Близки на детето се обърнаха към BulNews, за да разпространим апела им.
"Детството на Самуил премина в борба с ДЦП и спастичност на крачетата. За девет години сме правили водна терапия, рехабилитация, конна езда, електростимулации и 6 отпускащи операции на двете крачета в град Пловдив. Той е много упорит и затова върви напред. Сега е във втори класа: чете, пише и смята.
Борим се цялото ни семейство и когато се погледнем, виждаме усмивки и сълзи в очите ни зад всяка негова стъпка и успех. Досега успявахме с цената на всичко да покриваме нуждите за лечението му в България, но сумите за съжаление станаха непосилни за нас и затова се обръщаме към вас за подкрепа.
Започнахме рехабилитация в Ribem, Истанбул преди 3 месеца, която има положителен ефект. С всяко посещение имаме и подобрение. Месечната сума за рехабилитация е 3500 евро или годишно са необходими около 40000 евро. Предстои ни ортопедични операции на тазобедрените стави и глезените на двете крачета, които трябва да се направят най-късно до пролетта.
Общата сума, която му е нужна за рехабилитация и операции на крачетата за период от една година е 74000 €.
Сами се предвижва на къси разстояния с проходилка и неправилна походка. Мечтае си и ни казва какво ще прави, когато може да ходи самостоятелно.
Нека сбъднем мечтите му и спечелим най-важната битка за него с общи усилия.
Вярваме, че ще отворите сърцата си, имаме нужда от вашата подкрепа, за да съберем необходимата сума", пишат близките му.
Всеки, който желае да помогна на Сами може да го направи на helpkarma.com/help/stypkitenasami.
15.11.2018, 16:55 часа
659 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha