Меле на обхода на Враца! Дядо не спря на „Стоп“ и помете „БМВ“ с дете в него /снимки/

Меле на обхода на Враца! Дядо не спря на „Стоп“ и помете „БМВ“ с дете в него /снимки/ Възрастен шофьор предизвика жестока катастрофа на обходния път на Враца, видя само репортер на агенция BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути на кръстовището на околовръстното и Криводолско шосе. 84-годишен дядо пътувал откъм село Уровене, откъдето е родом, към Враца. Той шофирал лек автомобил „Пежо“, а с него пътувала възрастната му съпруга. На кръстовището с обхода той обаче не спрял на знак „Стоп“ и помел движещо се по главния път „БМВ“.
Баварецът е със софийска регистрация и се движел в посока Видин. В него пътувал баща заедно с около 5-годишната си дъщеричка. Ударът е бил толкова силен, че колата се въртяла на пътя близо 100 метра. Цяло чудо е, че в този момент насреща не е идвала друга кола или камион и така не се е стигнало до по-сериозен инцидент. Въпреки това цялото пътно платно е осеяно с части от двата автомобила.
На местопроизшествието пристигнали две линейки. Те откарали в болница бащата и детето от „БМВ“-то и бабата, която пътувала в „Пежо“-то. Към момента няма информация за състоянието на ранените.
На мястото има и два полицейски патрула. Движението се регулира от служителите на реда, но трафикът е силно затруднен. От МВР съветват водачите да преминават през този участък с повишено внимание.
15.11.2018, 20:30 часа
10582 2
Коментари

ЦЕНО мекия

16.11.2018, 00:56 часа
ни мъ ибе за другити, си карам беимвенцету па вий да духати бобъ

ефи

16.11.2018, 00:04 часа
До кога разни такива дъртаци ще карат коли и ще правят катастрофи ? Това Нормално ли е ? Защо се подновяват книжки на такива хора и не се минават някакви специални прегледи ? Не може хора дет се напикват и насират да карат коли !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha