Три причини за женската изневяра

Три причини за женската изневяра И двата пола са абсолютно способни на изневяра. Различията се състоят в причините, подтикнали жените и мъжете към нея. Какви са резоните на дамите да кривнат от правия моногамен път?

1. Не се чувства достатъчно достатъчна в неговите очи
Тя чувства, че не е особено важна за партньора си. Смята, че той рядко или почти никога не мисли за нея по начина, който на нея й се иска. Съвсем разбираемо е да не може да устои, ако на пътя й се появи мъж, който й показва, че тя за него е целият свят. Жените имат нужда да се чувстват свързани с другия и да се чувстват обгрижвани. Освен това при дамите значение имат и нивата на естроген. Когато те са високи, те са по-щастливи и по-малко стресирани. Една романтична вечеря е в състояние да направи нежното женско сърце доволно и да пропъди всякакви натрапчиви мисли за кръшкане. Поне за известно време.

2. Не чувства, че той се наслаждава на нейната компания
Когато той не демонстрира особено желание да е с нея в спалнята и извън нея, не е изключено жената да се намира на крачка от изневярата. Ако се появи друг мъж в пространството й, който е забавен, харесва някое от нейните качества или просто я кара да се чувства желана, то съпружеската вярност със сигурност е застрашена. В сравнение с мъжете жените са по-податливи на кинетична стимулация. С други думи, нежната половинка от човечеството се възбужда от докосване и други физически усещания. От друга страна, господата са по-визуални същества. За тях е достатъчно да си представят как изглежда една жена без дрехи, за да хукнат да свалят фустата й дори само в собствените си сексуални фантазии.

3. Тя познава много добре партньора си в интимен план, но той нея не
Ако тя се чувства емоционално несвързана с него, то със сигурност изневярата чака зад ъгъла. Появи ли се мъж, който да изпитва любопитство към нея, на когото му е приятно да разговаря с нея, то със сигурност може да осъмнат в общо легло. Ако жената се чувства свързана с другия по дълбок емоционален начин, това я стимулира сексуално. Изследванията показват, че когато жената се чувства свързана с някого, независимо дали е мъж или жена, нивата на естроген се покачват и това покачва сексуалното й желание. Но преди да хукнете да разваляте връзката си, вижте дали не може да обясните на партньора си какво ви липсва. Ако и тогава не вземе от дума, хуквайте към хилядите любовни възможности, предлагани по широкия свят.
18.11.2018, 12:00 часа
1264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha