Фотобомба в BulNews! Служебен автомобил на ОД на МВР Враца се кипри в почивния ден до столичен хотел

Фотобомба в BulNews! Служебен автомобил на ОД на МВР Враца се кипри в почивния ден до столичен хотел Служебен автомобил на Областната дирекция на полицията във Враца преди около час е бил засечен до известен столичен хотел, личи от получените снимки в редакцията на агенция BulNews. Бдителен гражданин е забелязал, че вместо да е в гаража, той е бил паркиран в района на II-ро РПУ в София и веднага изпрати доказателства до Флагмана на свободната журналистика в Северозапада. Авторът на кадрите вярва, че с публикуването им няма да осуетим много тайна операция на врачанските ченгета, а че по-скоро става въпрос за документирана злоупотреба със служебно положение.
В сряда единствено агенция BulNews публикува материал, от който стана ясно, че в областната дирекция на полицията във Враца е пристигнала проверка. Служители на Инспектората на МВР нищят дейността на шефа на структурата Янко Янколов по сигнал на неговия заместник Николай Григоров. Едно от прегрешенията, посочени в него, е за нерегламентираното използване на два служебни автомобила за частни пътувания до София и Лом. Сниманата в днешния съботен ден в столицата „Тойтота Лексус“ е една от цитираните в сигнала до министъра на вътрешните работи Младен Маринов коли.

Гръм и мълнии! Инспекторатът на МВР разкоства директора на полицията във Враца Янко Янколов

Днешните снимки за първи път доказват, че наистина в почивните дни служебните автомобили на ОД на МВР Враца могат да бъдат засечени в София. Вече е наложително някой да обясни на данъкоплатците кой се разкарва за сметка на държавния бюджет и дали тази практика ще продължава и за вбъдеще.
24.11.2018, 14:19 часа
8868 5
Коментари

Някой си

25.11.2018, 07:35 часа
То бива резили на този директор на полицията ама това на нищо не прилича.Младен маринов да взема мерки да не огърми и той покрай Янколов.

Инспектората

25.11.2018, 07:32 часа
Няма проблем и този път ще прикрием Янко ,пък той ще се отчете както трябва.

Цено Уя Оригиналния

24.11.2018, 19:43 часа
абе да ти го набиа на макя ви ти фостата и да ми едете парафиновия кур сиренесалия я си го мием само по празници и на нова годин

Цене Уестия

24.11.2018, 17:48 часа
Оооххх вече свърших

Цене Уестия

24.11.2018, 14:41 часа
Ще се изклесвам на Пробива идвайте
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha