Протестиращи срещу високите цени на горивата отнесоха писмени предупреждения от МВР

Протестиращи срещу високите цени на горивата отнесоха писмени предупреждения от МВР Четирима от протестиращите срещу високите цени на горивата в Берковско са отнесли писмени предупреждения от служителите на реда, съобщават от МВР.
За времето от 10.30 до 15.30 часа вчера граждани се събрали в местността Доцин вир в село Бързия, за да покажат недоволството си. По време на протеста били ангажирани 21 полицаи от Берковица и 6-има от Вършец, както и 7 екипа на жандармерията в Монтана. По време на проявата не са констатирани нарушения на общественият ред и нe е затварян пътя към прохода Петрохан. Четирима от протестърите обаче получили протоколи за полицейско разпореждане на основание чл. 64 от Закона за МВР.
По-спокойно преминал протестът в Лом. Там е имало спонтанно шествие от около 15 автомобила, които преминали по улиците на крайдунавския град. Не са блокирани кръстовища и пътни артерии. Охраната е осъществена от 13-има служители на районното управление с 6 патрулни коли. По време на протеста не са допуснати нарушения, няма съставени актове, няма инциденти и задържани лица.
26.11.2018, 09:47 часа
4585 2
Коментари

sluchaen

26.11.2018, 18:08 часа
Sega,kogato se pribirah sreshtnah goliamo peshehodno protestno shestvie. Norata se darjaha otlichno,s ;premereni skandirania,feneri i dr, svetlini s nishto ne precheha ha dr.hora i s krehka nadejda,che shte badat chuti. DANO USPEETE,MILI NORFA,S VAS

ico

26.11.2018, 16:23 часа
Боко тиквата е отмъстителен
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha