4 модела от Северозапада влизат в битката за короната на "Мис България", вижте кои са те /снимки/

4 модела от Северозапада влизат в битката за короната на "Мис България", вижте кои са те /снимки/ 5 модела на “X Model Group”, от които 4 от Северозападна България, ще участват утре в националния конкурс „Мис България“, съобщи президентът на хитовата агенция Иво Йосифов. След проведените регионални конкурси от веригата “Мис България” в цялата страна, до финала достигнаха 18 претендентки, които ще се борят за престижната корона.
Първата участничка е Вероника Йорданова, която бе избрана за “Мис Видин 2018”. Втората красавица от Северозапада, която отива на конкурса, е Валерия Васкевич, избрана за “Мис Монтана”. Третата красавица е Катерина Ермакова, която спечели короната на „Мис Лом 2018”.  Четвъртата е представителката на Враца – Лорена Маркова, станала наскоро “Мис Враца 2018”. Петата моделка от XMG, която ще вземе участие в престижния конкурс „Мис България 2018”, е Ева Добрева. Тя се окичи с короната на “Мис Кранево 2018” – един от морските конкурси, които организира агенцията. 
Най-красивата българка за 2018-та година ще бъде избрана на бляскавата церемония в петък от 20 часа в зала „Рейнбоу Плаза” в столицата. По време на дефилетата момичетата ще бъдат представени и с впечатляващи кадри със забележителности на града, от който участват.
Претендентките за титлата в началото на седмицата отпътуваха за Банско, където вече цяла седмица се подготвят за най-престижния конкурс за красота у нас с екип от стилисти и дизайнери. Хореограф на модните дефилета е Кремена Шопова. 
„Благодарим на всички общини, медии, фирми и приятели на модата в северозапада, които ни  подкрепиха и вдъхновиха за поредна година да покажем че в Северозападна България живеят и красиви млади хора, а региона ни не е само пръв в черните новини и класации -  тук живеят и красиви интелигентни момичета и момчета!!!“, пишат в емоционално обръщение от модна агенция “X Model Group”.
29.11.2018, 12:55 часа
11549 3
Коментари

uke pesho

29.11.2018, 22:04 часа
Ценооо дръж гии !!

Цено Уя Оригиналния

29.11.2018, 18:29 часа
Оха, я ще им ги избуша инсталацията да видат кой е цено алата

ЦЕНЕ

29.11.2018, 15:05 часа
ЯКО КАТЕРИЧОЦИ! ША СПЕЧЕЛАТ ОДМААА....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha