Заледен терен очаква футболистите на "Монтана" и "Локомотив" (ГО) /снимки/

Заледен терен очаква футболистите на "Монтана" и "Локомотив" (ГО) /снимки/ Изключително тежък терен очаква футболистите на "Монтана" и "Локомотив" (Горна Оряховица) в петък. Двата отбора излизат днес един срещу друг от 14 часа на стадион „Огоста” в първа среща от първия от пролетния полусезон  XVI кръг на първенството на Втора професионална лига. От ръководството на домакините направиха всичко възможно да почистят от падналия сняг терена на стадион „Огоста”.
Вчера цял ден работни групи се бореха с 25 сантиметровата снежна покривка затрупала игрището. Те ще продължат работата си и утре. Заради прогнозите на синоптиците за ново застудяване терена при всички случай ще бъде заледен.
„Безумие е да се играе при такива условия. Пропуснахме цял месец заради спирането на първенството и сега ще трябва да рискуваме здравето на футболистите”, заяви старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов.
Феро няма да може да разчита на двама от титулярите си Галин Ташев и Тони Тасев за предстоящата среща с "Локомотив" (ГО). Защитникът бе изгонен с червен картон при победата с 3:1 над Несебър, след като направи дузпа, която вратарят Ивайло Василев спаси. Тасев пък, който се отличи с гол и асистенция, получи петия си жълт картон. Двамата са със спрени права за една среща. Наставникът на "Монтана" ще реши непосредствено преди мача кой измежду останалите 19 футболисти ще остане извън групата.

Разширения състав на "Монтана":
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов, Юлиян Весков;
защитници: Даниел Георгиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Васил Попов;
полузащитници: Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Айкут Рамадан, Димитър Илиев, Никола Гавов, Николай Цветков
нападатели: Мирослав Антонов, Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Димитър Георгиев, Владислав Мисяк.
Треньор: Ферарио Спасов.
Контузени: няма.
Наказани: Галин Ташев, Тони Тасев.

Главен съдия: Валентин Станчев.
Асистенти: Тони Пандарски, Стефан Делчев.
Четвърти съдия: Димо Димов.
Съдийски наблюдател: Георги Влъчков.

Стадион „Огоста”.
На 30 ноември, петък, от 14 часа. 
30.11.2018, 09:37 часа
1134 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha