МВР потвърди новината на BulNews за нападението над екип на Спешното на Козлодуй

МВР потвърди новината на BulNews за нападението над екип на Спешното на Козлодуй От областната дирекция на МВР излязоха с официална информация за нападението над екип на филиала на Спешния център в Козлодуй. 
Както BulNews съобщи, инцидентът стана в нощта на събота срещу неделя около 1 часа. 

Среднощна агресия! Нападнаха лекари в спешното в Козлодуй, биха и шофьор на линейка

Двама младежи са нападнали екипа и ударили един от шофьорите на линейка пред сградата на Спешното. 
Тийнейджърите дошли в момент, в който в противошокова зала е имало умиращ пациент с инфаркт, заради когото двамата били помолени да изчакат. Единият от тях бил с изгаряне на ръката. Те обаче били агресивно настроени и избухнал скандал.
Момчетата налетели на бой на екипа, при което шофьорът А.Ш. се притекъл на помощ на колегите си и бил нападнат.
След като нанесли побой на шофьора на линейката нападателите избягали.
Полицейските служители веднага били уведомени за случая и започнали издирване на нападателите.  След проведено разследване са установили и задържали побойниците - 18-годишен жител на Козлодуй  и 18-годишен жител на село Златия. 
 
03.12.2018, 10:09 часа
4773 2
Коментари

Пецко

03.12.2018, 12:27 часа
дано ги вкарат в тоя затвор дано че се сванаха от лежане в тая полиция ма наща правна и съдебна система няма направи нищо то се знае езък че си пишеме тука и ни нападат като мърши а ние нищо не правим така и ще отмине и нищо няма да се направи така е

в килията

03.12.2018, 11:49 часа
Хайде сега първо бой в полицията и после съда по бърза процедура в затвора и двамата.За посегателство на екип от Спешна помощ който е част от Националната сигурност задължително затвор.Даже никакво право на адвокати.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha