Проговори изнасилената от нападателя на ВиК инкасаторката от Бутан

Проговори изнасилената от нападателя на ВиК инкасаторката от Бутан Нападателят на инкасаторка на ВиК от козлодуйското село Бутан Дочка Маринова Севдалин Иванов е изнасилил три пъти друга жена от селото.

Само в BulNews: Първи снимки на пребитата от циганин ВиК инкасаторка във Врачанско


Негова жертва е стнала и Маруся Христова. „Към края на миналия месец, спях си в къщи, беше към 23.00 часа, чувам шум и до мен се оказва мъж, а аз нямам такъв. Вдовица съм и живея сама. Мъртво пиян беше, познах го, че е Севдалин и започна да говори цинизми, че ще ме изнасили, че ще ме убие. Започна да ме бие, изнасили ме и заплаши да не казвам на никой за това. Три вечери подред става това. Прескача, разбива касата и ме насилва. Нагъл, нахален, пиян. Хваща ми ръцете така, хвърля ме на леглото и… Да, изнасили ме. Какъв ужас съм преживяла само аз си знам. Съседи чуват, излизат и после всички се прибират по домовете си. Просто не искам това никога да се повтаря… Не исках да притеснявам никой… Срам ме беше… А сега е излъгал, че ми е бил любовник. Сега вече имам защита и искам да бъде наказан жестоко, да бъде в затвора“, разказва през сълзи Маруся.
Задържаният Севдалин Иванов е от ромски произход, няма постоянна работа, живее сам до дома на Дочка и често злоупотребява с алкохол.
През 2014 година същият човек нападнал пенсиониран служител на АЕЦ. Беше му нанесъл побой и му беше отнел вещи. Въпреки че тогава служителите на реда намериха телефона на пострадалия в него, прокуратурата се произнесе, че извършителят е неизвестен и той не понесе никакви последствия.
 
04.12.2018, 14:41 часа
5683 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha