Жандармерия окупира Врачанско, изловиха над 120 нарушители

Жандармерия окупира Врачанско, изловиха над 120 нарушители Служители на жандармерията са били окупирали област Враца през целия месец ноември. Те са участвали в съвместни специализирани полицейски операции със служителите на МВР, съобщи днес началникът на „Охранителна полиция“ комисар Атанас Петров.
По време на операциите за противодействие на конвенционалната престъпност и незаконната миграция са участвали са 106 служители с 56 автомобила на жандармерията и 47 полицая от областта. Служителите на реда са проверили общо 828 лица и 668 коли. За месеца са установени 121 административни нарушения, за които са съставени 74 акта, 47 фиша и са разкрити 3 престъпления. Операциите продължават и в момента.
Във връзка с предстоящите празници Петров призова хората да бъдат внимателни шофьори, да подават сигнали за водачи, които сядат зад волана след употреба на алкохол и да не допускат груби нарушения на обществения ред. От страна на МВР вече са предприети мерки за засилено полицейско присъствие около местата, където ще има масови събирания и около заведенията, където ще има организирани тържества и празненства.
 
04.12.2018, 16:55 часа
5183 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha